Gezonde kindertraktaties

Opzoek naar gezonde kindertraktaties? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Kinderverjaardagen zijn altijd een groot feest waar de jarige al weken naar uit kijkt. En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook lekker eten, taart en trakteren in de klas. Veel scholen verzoeken de ouders tegenwoordig om iets gezonds te trakteren. Helaas geven maar weinig ouders hier gehoor aan (een kind is maar 1 keer per jaar jarig is een veel gehoorde reactie), terwijl er zat leuke, gezonde en suikervrije traktaties simpel thuis te maken zijn.

50 recepten voor gezonde verantwoorde kinder traktatiesDe zoektocht naar gezonde traktaties

De grote vraag is natuurlijk, wat kan ik mijn kind laten trakteren wat wel gezond en lekker is en ook nog mooi eruit ziet? Met die vraag is de schrijver van het digitale receptenboek (Ebook) “50 suikervrije Kindertraktaties” op zoek gegaan naar leuk recepten om uit te delen op school, kinderfeestjes, verjaardagen of andere gelegenheden.

50 recepten met suikervrije kindertraktaties

In het boek vindt vindt je niet alleen recepten en tips om te trakteren, maar ook voor het eten en drinken tijdens kinderfeestjes, verjaardagen of gewoon tussendoor. De recepten zijn snel en gemakkelijk te bereiden en allemaal even feestelijk en lekker. En, hoe kan het ook anders,  alle recepten zijn getest en goedgekeurd door kinderen!

 

Bestel hier nu het ebook 50 gezonde traktaties!

 

Hieronder een aantal voorbeelden van de gezonde, leuke en heerlijke traktaties die je in het boek kunt terugvinden:

Recept voor Appel-Kaneel Cake in Bloempotje:gezonde traktaties: recept voor Appel-Kaneel Cake in Bloempotje

 

Recept voor Gezonde Fruitijsjes:

Gezonde traktatie: Gezonde-Fruitijsjes

 

Recept voor Chocolade-Kokos CakePops

Gezonde traktatie: Recept voor Chocolade-Kokos CakePops

 

Recept voor Suikervrije CakePops

Gezonde traktatie: Suikervrije-Cake-Pops

 

Ziet er goed uit toch? Wil je deze en andere heerlijk traktaties zelf maken, bestel dan nu het ebook “50 suikervrije kindertraktaties”  hier:

 

Bestel hier nu het ebook 50 gezonde traktaties!

 

4.4

Samenvatting

Het Ebook 50 Suikervrije KinderTraktaties is niet duur in aanschaf, nog geen € 18,- voor een leuk en gezond kookboek! De recepten zijn gemakkelijk zelf te maken en erg lekker. Een must voor iedereen met kleine kinderen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *